Nejnovější recenze ze sekce Prostředky na ruční mytí nádobí
Myje, cena odpovídá.
Myje, cena odpovídá.
- Skvělý pomocník dokonale odmaštuje , odstraní zaschle skvrny a mastnotu
Jar je úžasný , skvělé dávkování stačí nástřikem a vložit do myčky nebo ruční mytí. Skvělé odstraní plak i ze skleněných poklic. Ideální je ,ale nejen na nádobí, ale také z povrchů odmastí . Já zkusila I na okna a skvělé odmastil.
- skvělý na mastné povrchy
- nastříká se před vložením do myčky na mastnotu a po umytí je krásně lesklé nádobí a čisté
je perfektní
- jednoduché použití, skvělé účinky, krásná vůně
- x
Opravdu jsem velmi nadšená, Jar Power Spray zaujal celou mou rodinu, má velmi jednoduché použití, stačí nastříkat na nádobí například před vložením do myčky a již nemusíte předmývat, nebo na plochu. Navíc Jar krásně voní.
- svěží vůně
- bez nutnosti předmývání
- snadnost použití
- stačí nastříkat
- na nádobí i plochy
Přípravek se skvělý při skládání nádobí do myčky - nemusí se předmývat, ale pouze se nastříká. Je zde pojistka, musí se otočit uzávěrem, aby přípravek začal stříkat. Má citronovou vůni, poradí si i s povrchem sklokeramické indukce na vaření, případně na pracovní desku. Zmizí nečistoty i šmouhy.
- dobře myje a smývá mastnotu
- není nic
S Jarem Power Spray jsem velmi spokojena, rychle a lehko se aplikuje na nádobí jednoho stisknutí. Stačí jen malé množství a dobře se rozpění, s výsledkem umytého nádobí jsem velmi spokojena.
- Jednoduché použití, skvělá funkčnost. Zbaví se jakékoli mastnoty během chvíle.
- Na můj vkus až příliš intenzivní vůně.
Jar Power Spray používám při ruční mytí nádobí několik týdnů a víceméně si nemám na co stěžovat. Hravě si poradí s jakoukoli mastnotou, nádobí nemusím odmáčet, během chvíle je vše hotové. Jen na můj vkus je vůně až příliš intenzivní, není to ale nic, co by jakkoliv ovlivňovalo funkčnost.
Krásně voní.
- Krásně odmašťuje
- Možnost použití před mytím v myčce
Určitě doporučuji. Krásně voní.
Nádobí jen postříkáte a úžasně se odmastí
- vůně
- účinek
Se sprejem jsem velmi spokojena, krásně voní, ale hlavně je opravdu účinný a mastné nádobí. Fajn je i na to připálené, ale osobně nesnáším mytí mastných pánvic, takže používám hlavně tak :) Dobře taky myje ostříkanou indukci.
- Odmašťování super
Jsem s ním spokojený.
- výborný produkt
- výborný produkt
Dlouhodobá spokojenost
je skvělý
spokojena
Přípravek na mytí nádobí můžu jen doporučit
velmi dobrý výrobek,používám již léta a jsem spokojena
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »